Suka Ria di Pagi Raya dengan Manisan Sucree By Preeta

Pagi Raya merupakan waktu yang paling-paling dinantikan semua kerana pada pagi itulah anda akan dapat menjamah segala yang anda inginkan sepanjang berpuasa pada bulan Ramadan. Namun begitu, ada juga segelintir daripada anda yang inginkan pagi raya sedikit lain berbanding individu lain.

Adakah anda dikenali dalam kalangan rakan-rakan, sahabat handai dan ahli keluarga sebagai seorang yang unik, lain dari yang lain ataupun pelik? Adakah tahun ini anda mahu pengalaman puasa anda dan sambutan Hari Raya Aidilfiltri yang bakal menjelang 27 hari lagi pada tahun ini adalah berbeza dari tahun-tahun yang sebelumnya? Adakah anda sudah bosan dengan hidangan kuih raya yang biasa dan mahu tetamu yang berkunjung sentiasa ingat pada anda?

Tiada yang lebih unik dan menarik untuk anda mempunyai pengalaman berpuasa dan beraya yang luar biasa dengan manisan-manisan hasil air tangan Sucree By Preeta.

 

Kredit: Sucree By Preeta/Coffee Walnut

 

Kredit: Sucree By Preeta/Lychee Rose
Kredit: Sucree By Preeta/Vegetarian Carrot Cake

 

Jadi, apakah keunikan manisan-manisan Sucree By Preeta yang membuatkan sambutan bulan Ramadan dan Hari Raya anda berlainan?

 

Sucree By Preeta berpegang pada konsep unik dan kelainan dengan gabungan perisa luar biasa untuk jadikan hari anda cukup bermakna bagi tetamu yang hadir. Siapa yang akan dapat melupakan kek berperisa vanila dan teh tarik mahupun rasa laici dan ros? Gabungan perisa unik inilah yang cuba diketengahkan oleh Sucree By Preeta.

Kredit: Sucree By Preeta/Sugee Cake
Kredit: Sucree By Preeta/Premium Cupcakes

Indahkan Aidilifitri anda dengan manisan-manisan Sucree By Preeta tahun ini dan lihatlah bagaimana satu perubahan dalam hidangan Raya anda dapat memberikan pengalaman unik yang anda dambakan. Ingin membuat tempahan? Jangan terlambat dan semak waktu operasi Sucree By Preeta dahulu. Nanti terlambat, gigit jari pula!

A: Gaya Bangsar, Bangsar Utama, Kuala Lumpur,
Willayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, 59000
T: +6012-477 2901
W: Sucree By Preeta

 

Sekarang baru hari ketiga puasa, cepat-cepat baca cara membuat tempahan di sini dan anda boleh bermimpi menikmati manisan Sucree By Preeta pada 1 Syawal nanti.

Tapi, tunggu dulu!

Jangan tergesa-gesa membuat tempahan kerana Sucree By Preeta ingin menawarkan 10% diskaun bagi pengikut Butterkicap Raya ini. Hanya perlu masukkan Promo Raya di bawah semasa membuat tempahan nanti. Jangan tunggu lama-lama, nanti diambil orang!

 

print
Azrene Jasmine

A true blue Penangite, Azrene Jasmine favourite thing to do is, well, eating. Though currently in a love/hate relationship with the weighing scale, she truly believes that every woman should choose a hunk of juicy steak over a bowl of salad on the first date because steaks are awesome and what man can resist a woman with a healthy appetite?

Love Malaysian food and culture? Find Malaysian recipes and stories on culture here in the Butterkicap community. Join us.

Sign up for Butterkicap

Tweet us 
@butterkicap

Show the world just how amazing Malaysian food is.

Hashtag us at #butterkicap

Please check your feed, the data was entered incorrectly.